ΑΣΦΑΤΕΛ


ΕΤΟΙΜΟ ΨΥΧΡΟ ΑΣΦΑΛΤΟΜΙΓΜΑ "ΜΟΝΙΜΗ - ΕΥΚΟΛΗ- ΓΡΗΓΟΡΗ
ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΛΑΚΚΩΝ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ"


Έτοιμο ψυχρό ασφαλτόμιγμα σε συσκευασία πλαστικών σάκων και δοχείων των 25 κιλών που αποθηκεύεται για χρονικό διάστημα έως και δύο ετών. Για την γρήγορη (σε 2 λεπτά) και μόνιμη αποκατάσταση φθορών οδοστρωμάτων (λακκούβες, τομές) κάτω από οποιεσδήποτε καιρικές συνθήκες, από ένα άτομο με τον απλούστερο τεχνικό εξοπλισμό (μία σκούπα και ένα φτυάρι). Αμεση παράδοση στην κυκλοφορία.

Συνεργάζεται άψογα με παλαιά, νέα άσφαλτο ακόμα και με τσιμέντο. Χρησιμοποιείται από Υπηρεσίες Συντηρήσεων Δήμων, Νομαρχιών, ΥΠΕΧΩΔΕ αεροδρομίων, λιμένων, τεχνικών εργοληπτικών εταιρειών, ΔΕΥΑ, ΔΕΗ, ΟΤΕ κλπ, για την επισκευή λακκουβών σε Εθνικούς, Επαρχιακούς, Αστικούς δρόμους, αεροδρόμια, γέφυρες, χώρους στάθμευσης εργοστασίων, νοσοκομείων, γήπεδα, προαύλια σχολείων κλπ.

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ

Ιδιότητες 

Εφαρμόζεται εν ψυχρώ και δεν απαιτείται:

  • Συγκολλητική
  • Ανάμιξη
  • Τετραγωνισμός λακκούβας

Δεν υπάρχει απώλεια υλικού (δίχως φύρα) και είναι ακίνδυνο στη χρήση. Έχει ταχύτατη εφαρμογή (σε 3 λεπτά) και λόγω των ιδιοτήτων του ο δρόμος δίνεται ΑΜΕΣΑ στην κυκλοφορία καθιστώντας το υλικό μοναδικό.

Εφαρμόζεται οποιαδήποτε εποχή, χωρίς να επηρεάζεται από ακραίες θερμοκρασίες (χιόνι, βροχή, παγετό, καύσωνα). Έτσι μπορούμε να αποκαθιστούμε φθορές ακόμα και τους χειμερινούς μήνες, χωρίς να μένουν ακάλυπτες τομές ή λακκούβες που εγκυμονούν τους γνωστούς κινδύνους (ατυχήματα, υλικές ζημιές).

Επίσης παραμένει ελαστικό για μακρό χρονικό διάστημα μετά τη χρήση του χωρίς να δημιουργεί κανένα πρόβλημα στην κυκλοφορία.

Δεν παρουσιάζει ρωγμές λόγω θερμοκρασιακών μεταβολών (συστολών – διαστολών) και δεν αποκολλάται από τα ελαστικά των αυτοκινήτων ή από πεζούς.

ΕΦΑΡΜΟΓΗ

Απομακρύνετε όλα τα χαλαρά ή ασύνδετα υλικά, στάσιμα νερά, πετρέλαια, λάδια από τη λακκούβα. Χρησιμοποιείστε όσο υλικό χρειάζεται για να γεμίσει η λακκούβα δίνοντας μια ελαφρά υπερύψωση (2-3cm). Βεβαιωθείτε ότι το υλικό έχει καλύψει τελείως τις άκρες της λακκούβας. Συμπιέστε την επισκευασμένη επιφάνεια, ακόμα και με το πίσω μέρος ενός φτυαριού ή με ελαφρό κύλινδρο και δώστε την ΑΜΕΣΩΣ στην κυκλοφορία.

ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ

Με 50-70 συσκευασίες των 25  kg ΑΣΦΑΤΕΛ , καλύπτετε λακκούβες συνολικού όγκου περίπου 1 Μ3 (κυβικού μέτρου).

Συνιστάται η συντήρης του οδοστρώματος να γίνεται όταν οι λακκούβες είναι ακόμη μικρές ώστε να αποφεύγεται σπατάλη υλικού.

ΙΔΙΑΙΤΕΡΕΣ ΠΡΟΦΥΛΑΞΕΙΣ

Καμία

ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ

Σε πλαστικά δοχεία και σακούλες των 25κιλών περίπου

ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΗ

Ανάλογα με τις συνθήκες αποθήκευσης τουλάχιστον δύο χρόνια.