ΥΛΙΚΑ ΔΙΑΓΡΑΜΜΙΣΗΣ
(ΜΗΧΑΝΗΜΑ, ΧΡΩΜΑΤΑ , ΠΑΤΡΟΝ, ΥΑΛΟΣΦΑΙΡΙΔΙΑ)

 
 
Κυκλική Διαγράμμιση
Θέσεις parking


Η εταιρία μας έχει συστηματοποιήσει πρόσφατα τη διαδικασία αυτή, η οποία όπως ασφαλώς γνωρίζετε, είναι κεφαλαιώδους σημασίας για την εύρυθμη λειτουργία και την ασφάλεια του δήμου σας.

Έτσι μπορείτε να προμηθευτείτε:

 

ΜΗΧΑΝΗΜΑ ΔΙΑΓΡΑΜΜΙΣΗΣ

Το μηχάνημα είναι εύχρηστο, εύκολο, γρήγορο, ακριβείας (διαθέτει και οδηγό) στην εφαρμογή, χωρίς περίπλοκα μοτέρ, κομπρεσέρ, κάδους, πιστόλια και χωρίς ανάγκη καθαρίσματος μπεκ, σωληνώσεων κλπ. Λειτουργεί με σπρέι.

Πάνω


ΧΡΩΜΑΤΑ ΜΟΝΙΜΗΣ ΔΙΑΓΡΑΜΜΙΣΗΣ
(Διάρκειας 1-2 χρόνια)
 
Τύπος: TRACING

Χρώματος: Λευκό, Ερυθρό, Κίτρινο

Αποθήκευση στους 15-25ο C, σχετική υγρασία και πάντα κάτω από τους 50ο C. Προφύλαξη από ηλιακό φως και πηγές θερμότητας ή φλόγας. Κατά τη χρήση απαγορεύεται το κάπνισμα.

Στεγνώνει σε 15-20 λεπτά και χρησιμοποιείται με όλους τους τρόπους (χέρι ή μηχανή).

Οδηγίες Χρήσης: Ρυθμίστε το ύψος εκτόξευσης, ώστε να έχετε το επιθυμητό πλάτος. Καθαρίστε προσεκτικά την επιφάνεια που θα χρησιμοποιήσετε από σκόνη, λάδια, γράσα κλπ.

Πριν τη χρήση: Αναδύετε δυνατά το περιεχόμενο με δυνατές κινήσεις.

Μετά τη χρήση: Αφήστε να διαφύγει αέριο προς τα πάνω έως ότου εξέλθει καθαρό αέριο. Με αυτό τον τρόπο καθαρίζεται το ακροφύσιο.

Προσοχή: Δοκιμές χρωματισμού γίνονται μόνο σε συνθετικές επιφάνειες (πλαστικά τύπου PVC).

 


 
ΧΡΩΜΑΤΑ ΠΡΟΣΩΡΙΝΗΣ ΔΙΑΓΡΑΜΜΙΣΗΣ
(Διάρκειας ολίγων εβδομάδων)

Τύπος: TEMPO TP.

Χρώματος: Λευκό, Πορτοκαλί, Κίτρινο, Μπλε

Αποθήκευση στους 15-25ο C, σχετική υγρασία και πάντα κάτω από τους 50ο C.

Χρόνος Στεγνώματος: 5 λεπτά

Οδηγίες Χρήσεως: όπως μόνιμης διαγράμμισης

 


 

Πάνω


ΠΑΤΡΟΝ

Πατρόν που σας επιτρέπουν να διαγραμμίσετε χώρους σχολείων, ατόμων με ειδικές ανάγκες, πεζών, STOP, κυκλοφοριακά τόξα κλπ. Τα πατρόν αυτά, πάχους 1mm, από ειδικό εύκαμπτο υλικό, τοποθετούνται στο οδόστρωμα ή το πεζοδρόμιο και σε χρόνο ολίγων δευτερολέπτων σχεδιάζετε τη σήμανση που επιθυμείτε. Τα πατρόν είναι διαστάσεων περίπου 50x80cm και χρησιμοποιούνται απεριόριστες φορές.


Πάνω


ΥΑΛΟΣΦΑΙΡΙΔΙΑ

Η εταιρεία μας προσφέρει υαλοσφαιρίδια διαγραμμίσεων ανταποκρινόμενα πλήρως στους κανονισμούς ΕΝ τα οποία διαθέτουν και τα σχετικά πιστοποιητικά.


 

Πάνω