ΚΩΝΟΙ ΕΚΤΡΟΠΗΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ

ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΩΝ ΥΠΕΧΩΔΕ,   PVCΒΑΡΕΟΣ ΤΥΠΟΥ,   ΠΤΥΣΣΟΜΕΝΟΙΚΕΦΑΛΗ ΚΩΝΩΝ SKIPPER

 

 

ΚΩΝΟΙ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΩΝ ΥΠΕΧΩΔΕ

Κώνοι ύψους 50εκ. εύκαμπτοι. Προδιαγραφών ΥΠΕΧΩΔΕ. Με δύο ταινίες υψηλής ανακλαστικότητας. Κατασκευασμένοι από PVC. Βάρους, περίπου 1,3κιλά

ΠάνωΚΩΝΟΙ ΑΠΟ PVC

Κώνοι ύψους 50εκ. και 75 εκ. εύκαμπτοι. Κατασκευασμένοι από PVC. Με μία ή δύο ταινίες υψηλής ανακλαστικότητας ανάλογα με το ύψος .Φέρουν ειδική πρακτική λαβή/θέση για τη στερέωση φανών έργων , για τη διαδοχική στερέωση ταινίας έργων, αλλά και για την εύκολη μεταφορά τους. Βάρους, περίπου 1,3κιλά. Και 3,2 κιλά ανάλογα με το ύψος.
 

Πάνω


ΒΑΡΕΟΣ ΤΥΠΟΥ

Κώνοι βαρέος τύπου ύψους 50εκ. και 75 εκ. από ανακυκλωμένο καουτσούκ (ελαφρώς ανώμαλη επιφάνεια) . Με μία ανακλαστική ταινία και μαύρη βάση. Βάρους, περίπου 2,5κιλά ή 5 κιλά ανάλογα με το ύψος. Ιδανικοί για εφαρμογές που απαιτείται σταθερότητα τοποθέτησης όπως για παράδειγμα σε χώρους parking .

Κώνοι βαρέος τύπου ύψους 50 εκ και 75εκ. με βαριά μαύρη βάση από καουτσούκ και σώμα από πρωτογενές PVC (λεία επιφάνεια). Βάρους περίπου 2,5 και 5 κιλά ανάλογα με το ύψος.

Πάνω


ΚΩΝΟΙ ΠΤΥΣΣΟΜΕΝΟΙ

O πτυσσόμενος κώνος σήμανσης <<PC>> είναι το αποτελεσματικότερο μέσο σήμανσης σε περίπτωση στάθμευσης οχημάτων, εκτροπής κυκλοφορίας, σήμανσης εμποδίων κυκλοφορίας κ.λ.π.

Συγχρόνως είναι και ιδιαίτερα πρακτικός διότι ενώ το φυσιολογικό μέγιστο ύψος του είναι 70 cm, όταν μαζεύεται μέσα στην ειδική θήκη που τον συνοδεύει, το ύψος του περιορίζεται  στα 5 cm.

Έτσι είναι δυνατόν να αποθηκεύονται ένας ή περισσότεροι κώνοι στο πόρτ - μπακάζ του αυτοκινήτου χωρίς κανένα πρόβλημα χώρου.

Ο κώνος <<PC>> είναι κατασκευασμένος από ειδική συνθετική ύλη, φέρει 2 εξωτερικές λωρίδες πολύ ισχυρής ανακλαστικότητας και εσωτερικά φλας το οποίο λειτουργεί με μπαταρίες και το οποίο θέτουμε σε λειτουργία χρησιμοποιώντας τον ειδικό διακόπτη. Ο διακόπτης διαθέτει τρεις θέσεις λειτουργίας (φλας - σταθερός φωτισμός - εκτός λειτουργίας).  Έτσι είναι ορατός από εξαιρετικά μεγάλη απόσταση. Επίσης συνοδεύεται από ένα επιπλέον φλας, το οποίο τοποθετείται στην κορυφή του κώνου και διαθέτει όμοιο με το προηγούμενο διακόπτη.

 

Πάνω


ΚΕΦΑΛΗ ΚΩΝΩΝ SKIPPER

ΜΕ ΕΝΣΩΜΑΤΩΜΕΝΗ ΑΥΤΟΜΑΤΑ ΤΥΛΙΓΟΜΕΝΗ ΤΑΙΝΙΑ ΜΗΚΟΥΣ 9 Μ.

To SKIPPER είναι μία κεφαλή που περιέχει ταινία οριοθέτησης μήκους 9 μ. με καρούλι αυτόματης τύλιξης. Ετσι όταν πρόκειται να οριοθετήσουμε ένα χώρο για οποιοδήποτε λόγο, τοποθετούμε το SKIPPER επάνω σε κώνο και συνδέουμε την ταινία με το επόμενο SKIPPER σε επόμενο κώνο ώστε να ολοκληρώσουμε το απαιτούμενο μήκος.

Βεβαίως το SKIPPER εκτός από κώνο μπορεί να τοποθετηθεί και σε άλλο ορθοστάτη διότι στο κάτω μέρος διαθέτει κωνική φωλιά.

 


H ταινία είναι κατασκευασμένη από πλαστικοποιημένο ύφασμα. Τα πλεονεκτήματα του SKIPPER είναι σχεδόν αυτονόητα : Με δύο SKIPPER καλύπτουμε περίπου 10 μ., με τρία SKIPPER 20μ. Για αντίστοιχες αποστάσεις θα απαιτούνταν τουλάχιστον 10 ή 20 κώνοι από τους συνήθεις, οι οποίοι εκτός από το κόστος τους, παρασύρονται από τον αέρα, χάνονται, γίνονται αντικείμενο κλοπής και απαιτούν χώρο μεταφοράς πολύ μεγαλύτερο από 2 ή 3 κώνους των 75 εκ. βαρέως τύπου που χρησιμοποιούνται με το SKIPPER. Μόλις η ανάγκη χρήσεως των κώνων τελειώσει, αυτοί μαζεύονται για επόμενη χρήση. Τα SKIPPER διαθέτουν 2 οπές στο κάτω μέρος, για μόνιμη στερέωση στον κώνο, ώστε να μειώνεται σοβαρά η πιθανότητα κλοπής, όπως επίσης και υποδοχές για την στερέωση της ταινίας του γειτονικού κώνου.

Πάνω